Jak nás můžete podpořit

Farní charita Dvůr Králové n. L. je nestátní nezisková organizace. Na základě vypsaných grantových řízení se uchází o finanční prostředky z veřejných zdrojů nebo nadací a nadačních fondů pro svoji činnost. Dále je financována z darů firem, jednotlivců, z výtěžku pořádaných sbírek a  také z příjmů od uživatelů služeb.

Proč?

• Pomůžete projektu, který již dlouhodobě funguje a pomáhá mnoha uživatelům
  • Zveřejníme Vás mezi dárce naší Charity, pokud o to projevíte zájem (webové stránky, výroční zpráva aj.). Finanční i materiální dary na charitativní účely je možné odečíst ze základu daně z příjmu.

Naši Farní charitu můžete podpořit několika způsoby:

• Finanční podpora

Jestliže chcete naši charitu podpořit finančním darem, můžete tak učinit v hotovosti či bankovním převodem. Kontektujte nás e-mailem na fundraising@charitadk.cz nebo volejte 735 745 997. Pokud byste rádi zůstali v anonymitě, můžete dar zaslat na účet České spořitelny 1306373349/0800.

banner-150.csPodpořte naši neziskovou organizaci  při nakupování v internetových obchodech, aniž by Vás to stálo jedinou korunu navíc.

Pokud nakupujete na internetu a chcete nás zároveň podporovat, přidejte si do prohlížeče tohoto  pomocníka: http://dobromat.cz/rozsireni/pridat    Tento pomocník při návštěvě internetového obchodu zařídí to, že část Vaší útraty poputuje na podporu našich aktivit. Pokud si pomocníka nepřidáte, je třeba před každým nákupem navštívit stránky http://dobromat.cz

Na stránce vyberte obchod, ve kterém chcete nakoupit a naši organizaci. Následně budete přesměrováni do vybraného internetového obchodu, v němž můžete nakoupit. Obchod vyplatí z nákupu Dobromatu příspěvek. Dobromat ho poté pošle na náš účet a my ho použijeme na naši činnost. Důležité je vědět to, že cena nákupu zůstává stejná. Nezáleží na tom, zda se do internetového obchodu dostanete přes Dobromat nebo přímo. Používání Dobromatu Vás nestojí ani korunu navíc. I přes to nám však svým nákupem přispějete částkou ve výši několika %.

• Materiální podpora

Pokud máte nějaké materiální věci, které již nepotřebujete a chtěli byste je darovat nám, nebo našim prostřednictvím jiným potřebným lidem, budeme rádi, když nám je nabídnete. Vždy se však předem spojte s vedoucími jednotlivých středisek (viz kontakty).

• Duchovní podpora

V práci pro druhé je zapotřebí mít i dobré duchovní zázemí. Charita jako církevní organizace je vděčná za vaše modlitby, které nám vyprošují pomoc a Boží požehnání.

• Dobrovolnická pomoc

Dobrovolník je ochotný věnovat část svého volného času pro druhé. Zkušenost ukazuje, že dobrovolná spolupráce je oboustranně pozitivní a obohacující. Chcete-li, můžete se k nám připojit. Oceníme jakoukoli pomoc.