ZÁŽITKOVÝ POBYT PRO DĚTI ZE ZNEVÝHODNĚNÝCH RODIN
8. ledna 2024 Články

ZÁŽITKOVÝ POBYT PRO DĚTI ZE ZNEVÝHODNĚNÝCH RODIN

Věnujme zážitky dětem, které si je nemohou dovolit. Je pondělí, ve škole velká přestávka. Děvčata sedí na lavici a jedna přes druhou povídají, co zažila o víkendu. S rodiči v aquaparku, s babičkou a dědou na výletě nebo s kámoškou v kině. Marta sedí a mlčky poslouchá. Měla stejně nudný víkend jako každý jiný. Nemá co vyprávět spolužačkám, nemá na co vzpomínat. To smutné a ošklivé radši zapomene.

Každé dítě, se kterým se setkáváme, má nebo mělo start do života o něco náročnější, než jeho vrstevníci. Některé děti nikdy nebyly na prohlídce hradu či zámku, nebyly na koupališti, ani nejely na výlet vlakem. Děti ze znevýhodněných rodin budou mít šanci zažít to, co jejich vrstevníci ve svých rodinách běžně zažívají.

Věnujme dětem jako je Marta zážitek a dejme jim šanci zažít to, co je v jiných rodinách běžné. Chceme pro děti ze znevýhodněných rodin uspořádat prázdninový pobyt, který bude plný zážitků a rozvojových aktivit. Pomozte darovat zážitek, který má smysl.

Přijďte nakoupit do TESCO ve Dvoře Králové n. L. a podpořte náš projekt vhozením žetonku do hlasovacího boxu. Hlasování bude probíhat
od 15. 1. – 12. 2. 2024

Děkujeme

Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Střelka
Oblastní charita Dvůr Králové

tesco    NROS_CMYK_logo.svg