STD Slunečnice prošla letos úspěšně inspekcí z MPSV!

LogoSlunečnice_M1aMáme velkou radost, že naše práce je kvalitní a prospěšná.

Národní potravinová sbírka dá lidem možnost projevit solidaritu s potřebnými

Národní potravinová sbírka 2018

Šestý ročník Národní potravinové sbírky proběhne v sobotu 10. listopadu 2018 od 8 do 18 hodin ve více jak 680 supermarketech v celé České republice . Zde může každý nakoupit a následně darovat trvanlivé potraviny a drogistické zboží. Charita Česká republika je oficiálním partnerem této sbírky, které se v regionech tradičně zúčastní řada místních Charit.

Cena charity putovala také do Dvora Králové n. L.

45228739_1929767687060923_6244912504565137408_oKateřina Litošová - sestra Dagmar získala za svou dlouholetou práci pro Charitu krásné ocenění.

Pět mužů a čtyři ženy obdrželi letošní Cenu Charity Česká republika

Hana Mácová, Miroslav Čapek, Kateřina Litošová (sestra Dagmar) s diplomy. Foto Lubomír Kotek

Charita má mnoho tváří. Jsou to nejen tváře klientů, ale také osmi tisíc zaměstnanců. Patří mezi ně lidé různého vzdělání i schopností, které ovšem spojuje obětavost a zápal pro charitní dílo. Charita se snaží jejich přínos každoročně ocenit tím, že vybrané zástupce nominuje na Cenu Charity. Letos ji obdrželo devět zaměstnanců ze všech diecézí.

Týden vzdělávání dospělých 2018

TVD obrV listopadu nás čeká další týden vzdělávání dospělých

Podívejte se na zajímavý program pro Trutnovsko

Cena sociálních služeb pro Kateřinu Hojnou

Ocenění K_HojnáPaní Kateřině Hojné, ředitelce naší Farní charity byla předáno ocenění Královéhradeckého kraje - Cena za sociální služby v kategorii „Osobnost sociální oblasti“. Gratulujeme!

Zveme vás na koncert Václava Hudečka

plakátVáclav Hudeček a Barocco sempre giovane

16. 10. 2018 v Hankově domě

Potravinová sbírka v Kaufladech - v sobotu 8.9. 2018

0641_Kauf_letak_potravinova_sbirka_148x210_V051V sobotu můžete přispět do potravinové sbírky, kterou pořádá Kaufland. Zapojí se i Dvůr Králové n. L. a Vrchlabí.

STD Slunečnice děkuje všem za pomoc a podporu

OPZ_barevné_khk

Rádi bychom touto cestou poděkovali všem, kdo podporují činnost Sociálně terapeutické dílny Slunečnice při Farní charitě Dvůr Králové nad Labem, ...

Zveme vás na besedy o náhradní rodinné péči:

Plakát_pěstounství_web_ (2)Besedy pro všechny ty, kterým děti příliš rychle vyrostly a osamostatnily se, nebo mají doma příliš ticho a prázdno.
Součástí besed bude také promítání krátkého dokumentu z cyklu Rodiče napořád a možnost rozhovoru s pěstouny.