Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:

Už jsme všechno sečetli!

S radostí Vám oznamujeme, že celkový výnost Tříkrálové sbírky na Královédvorsku je 343 972,- Kč. Bude využit na dofinancování našich sociálních služeb, zejména Občanské poradny, Osobní asistence a Nízkoprahového zařízení pro děti a mládež. Děkujeme všem, kteří sbírku jakýmkoliv způsobem podpořili.

Charitní občasník 2018

obcasnik 2018Připravili jsme pro vás nové vydání Charitního občasníku. Můžete si ho přečíst buď v elektronické formě, nebo ho můžete dostat do domu při Tříkrálové sbírce. Přejeme příjemné čtení.

číst Charitní občasník

Potravinová sbírka v Tescu DKnL 2018

20181110_091043Během letošní Potravinové sbírky se vybralo celkem 625,92 kg potravin a drogerie. Se sbírkou kromě zaměstnanců charity dobrovolně pomáhali studenti gymnázia, skauti a světlušky.

Děkujeme všem, kteří se zapojili!

Přijďte pomoci dětem s učením!

Mini SOUTĚŽ Adopce na dálku

banner - FB soutěž 6_2017Ke Dni dětí

je na našich facebookových stránkách odstartována mini SOUTĚŽ!

Lajkujte, piště a vyhrajte!

Soutěžit můžete do půlnoci 7. 6. 2017!

Na první 3 výherce čeká drobná odměna.

HLEDÁME DOBROVOLNÍKY NA DOUČOVÁNÍ DĚTÍ

inzerát doučko - kopie

AKTUÁLNĚ SHÁNÍME:
 pomoc s učivem ZŠ

NABÍZÍME:
 osvědčení o absolvované praxi s dětmi a mládeží

Výroční zpráva 2016

první stranaZajímá vás naše činnost? Nahlédněte do výroční zprávy!

Velikonoční přání

Velikonoce 2017 Velikonoce 2017

Vybráno přes 12 tun potravin v Národní potravinové sbírce v Královéhradeckém kraji. Děkujeme!

potraviny_pomahaji_logo

V sobotu 12. listopadu se uskutečnil 4. ročník Národní potravinové sbírky. Farní charita Dvůr Králové nad Labem se do sbírky zapojila letos podruhé a vybírání potravin koordinovala ve dvou supermarketech ve Dvoře Králové (Tesco a Kaufland) a ve Vrchlabí (Kaufland). Ve všech třech supermarketech skončila potravinová sbírka velkým úspěchem, když hmotnost darovaných potravin dosáhla téměř 2,5 tun. Loni to bylo 1 628 kg. Potraviny poputují z Charity do Potravinové banky v Hradci Králové, odkud budou dále přerozdělovány do azylových domů, seniorům, matkám samoživitelkám, rodinám v tísni a dalším potřebným.

„Jako koordinátor dobrovolníků jsem byla v prodejně Tesco ve Dvoře Králové. Musím pochválit velmi pozitivní přístup personálu i manažerů, kteří se sami do akce zapojili, buď jako dobrovolníci nebo dárci potravin,“ říká Kateřina Bernardová a dodává: „Poděkování patří samozřejmě i dobrovolníkům z řad studentů a skautů, kteří nám přišli se sbírkou pomoci.“ Děkujeme všem!