Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Potravinová sbírka v Tescu DKnL 2018

20181110_091043Během letošní Potravinové sbírky se vybralo celkem 625,92 kg potravin a drogerie. Se sbírkou kromě zaměstnanců charity dobrovolně pomáhali studenti gymnázia, skauti a světlušky.

Děkujeme všem, kteří se zapojili!

Národní potravinová sbírka dá lidem možnost projevit solidaritu s potřebnými

Šestý ročník Národní potravinové sbírky proběhne v sobotu 10. listopadu 2018 od 8 do 18 hodin ve více jak 680 supermarketech v celé České republice . Zde může každý nakoupit a následně darovat trvanlivé potraviny a drogistické zboží. Charita Česká republika je oficiálním partnerem této sbírky, které se v regionech tradičně zúčastní řada místních Charit.

Cena charity putovala také do Dvora Králové n. L.

45228739_1929767687060923_6244912504565137408_oKateřina Litošová - sestra Dagmar získala za svou dlouholetou práci pro Charitu krásné ocenění.

Pět mužů a čtyři ženy obdrželi letošní Cenu Charity Česká republika

Charita má mnoho tváří. Jsou to nejen tváře klientů, ale také osmi tisíc zaměstnanců. Patří mezi ně lidé různého vzdělání i schopností, které ovšem spojuje obětavost a zápal pro charitní dílo. Charita se snaží jejich přínos každoročně ocenit tím, že vybrané zástupce nominuje na Cenu Charity. Letos ji obdrželo devět zaměstnanců ze všech diecézí.

Týden vzdělávání dospělých 2018

TVD obrV listopadu nás čeká další týden vzdělávání dospělých

Podívejte se na zajímavý program pro Trutnovsko

Cena sociálních služeb pro Kateřinu Hojnou

Ocenění K_HojnáPaní Kateřině Hojné, ředitelce naší Farní charity byla předáno ocenění Královéhradeckého kraje - Cena za sociální služby v kategorii „Osobnost sociální oblasti“. Gratulujeme!

Zveme vás na koncert Václava Hudečka

plakátVáclav Hudeček a Barocco sempre giovane

16. 10. 2018 v Hankově domě

Potravinová sbírka v Kaufladech - v sobotu 8.9. 2018

0641_Kauf_letak_potravinova_sbirka_148x210_V051V sobotu můžete přispět do potravinové sbírky, kterou pořádá Kaufland. Zapojí se i Dvůr Králové n. L. a Vrchlabí.