DĚTI POTŘEBUJÍ RODINU! - Hlasování v Tesco DKnL
22. února 2019 Články

DĚTI POTŘEBUJÍ RODINU! - Hlasování v Tesco DKnL

Hlasujte pro náš projekt!

DĚTI POTŘEBUJÍ RODINU! PODPORA PĚSTOUNSKÉ PÉČE ANEB POMOZME PĚSTOUNŮM.


 

"Jmenuji se Šimon a je mi 11 let. Bydlím teď se svým bráškou u tety, která je moc hodná. Máme svoji postel a jídlo můžeme jíst pokaždé, když máme hlad. Do školy chodíme čistě oblečení a už se nám nikdo nesměje. Teta s námi jezdí na výlety, třeba jsme viděli i zvířata, která žijí v Africe! Máme dokonce kola a už jsme se na nich naučili jezdit. Moc nám to ve škole nejde, ale teta se s námi učí, a je ráda, když se snažíme." Ústavní péče děti naučí přežít. Rodina dítě učí žít - milovat a vědět, jaké to je být milován, důvěřovat a mít sílu vzdorovat neúspěchům, nebát se a růst nejen do výšky...

Součástí Farní charity Dvůr Králové n.L. je Centrum pro rodinu  KLUBKO, které se snaží napomoci tomu, aby děti nemusely vyrůstat v ústavních zařízeních, a proto podporuje rodiny s dětmi v náhradní rodinné péči. Jednou z  forem podpory pěstounských rodin je tzv. odlehčovací služba.

Díky ní pěstouni získají možnost odpočinout si, načerpat síly, věnovat se ostatním dětem v rodině, využít čas pro své vzdělávání, sami pro sebe. Díky projektu bychom tuto důležitou službu mohli dofinancovat  v potřebném rozsahu.

Od 21. ledna do 17. února budou mít zákazníci Tesco Dvůr Králové n. L. možnost hlasovat pro náš projekt. Při každém nákupu obdrží žeton, který následně použijí k hlasování ve speciálních hlasovacích zařízeních u pokladní zóny.

O nejvyšší možný grant 30.000 Kč budeme usilovat společně se dvěma dalšími projekty. Více informací bude postupně zveřejňovánona stránkách https://itesco.cz/pomahame/.

Bc. Alena Šimková

Bc. Alena Šimková

Vedoucí Centra pro rodinu Klubko
Tel.: 605 292 798 E-mail: 6eHl1~2f~im%C1.7~bGkU929g