Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Koncert Kamila Střihavky a Leaders acoustic band - fotky

DSCN7578V úterý 5.12. 2017 se zaplnil Hankův dům fanoušky Kamila Střihavky, který zde vystoupil s The Leaders acoustic band. Kapela předvedla skvělý hudební výkon a koncert byl opravdu pěkným zážitkem. Děkujeme, že svým uměním podpořili naši Farní charitu ve Dvoře Králové n. L. Poděkování patří také sponzorům a všem, kteří vytvořili příjemnou atmosféru.

Koncert Kamila Střihavky a Leaders

plakát s přelepem

Místo: Dvůr Králové nad Labem, Hankův dům
Termín: 5. 12. 2017, 19:00

Charita: Nikdo nesmí na ulici zmrznout!

Nastupující mrazivé počasí znamená pro lidi bez domova ohrožení života. Víc než jindy proto hledají útočiště v denních centrech a azylových domech. Charita s tím počítá a rozšiřuje své kapacity. Zavedla mimořádná opatření, jako jsou „teplé židle“ či vyhřívané buňky. Kromě krátkodobého útulku a okamžité nabídky teplého jídla lidem na okraji nabízíme také pomoc s tím, jak se dostat z kolotoče dluhů a odrazit se ode dna.

Přes 200 podporovaných žáků letos dokončilo základní školu

Projekt Adopce na dálku® hradecké diecézní Charity umožňuje chudým indickým dětem získat kvalitní vzdělání. Je to běh na dlouhou trať. Důležitým mezníkem je dokončení 10. ročníku základní školy. Dokončené základní vzdělání žákům dává slušné možnosti budoucího uplatnění. Díky projektu Adopce na dálku® dokončilo letos vzdělání celkem 239 žáků. Někteří z nich se přihlásili na dvouletý kurz, který je připraví na studium na vysoké škole. Jiní nyní navštěvují počítačové kurzy nebo si už našli práci.

Potravinová sbírka ve Dvoře Králové n. L. 2017

potraviny_pomahaji_logo V sobotu 11. 11. 2017 proběhla ve Dvoře Králové n. L. opět  potravinová sbírka. Letos se přidalo více obchodů i více dobrovolníků.

Týden vzdělávání dospělých 2017

TVD2017

Začátkem listopadu proběhne další Týden vzdělávání dospělých. Nabízí spoustu zajímavých seminářů a workshopů.

Národní potravinová sbírka 2017 Dvůr Králové n. L.

potraviny_pomahaji_logo

Dne 11. 11. 2017 se Kaufland, Billa a Tesco ve Dvoře Králové n. L. zapojí spolu s Farní charitou DKnL do 5. ročníku Národní potravinové sbírky.